Instal.lació de càmeres de seguretat CCTV, IP i Videovigilància a Barcelona

Instal.lació de càmeres de seguretat CCTV, IP Videovigiància Barcelona

Som especialistes en l'instal.la.ció de càmeres de seguretat per CCTV o IP (Videovigilància). Oferim els preus mes competitius.

Donem servei a Barcelona i en menys de 24h li farem un presupost detallat sense compromis.

Truqui o  sol.liciti ara el seu pressupost  i un tècnic es posarà en contacte amb tu per estudiar la seva instal.lació.

 • Instalació càmeres de seguretat Barcelona (IP y CCTV) Videovigilància

  Cámeres de seguretat a empreses i li donem un presupost sense compromis.

Intal.lació de cámeres de seguretat

 • Amb les càmeres de seguretat per IP, CCTV i Videovigilància vostè podrà visionar el que està succeint a la seva empresa, negoci o qualsevol altre lloc. Totes les nostres càmeres compten amb detecció de moviment per localitzar esdeveniments sospitosos i graven vídeos comprimits de manera que es puguin inspeccionar esdeveniments posteriorment.

  Vostè tindrà accés a la seguretat total en la seva empresa, pàrquings, portes de negocis, carrerons de propietats privades (on es produeixen molts altercats), portals i altres llocs. Amb només teclejar en un navegador una adreça, pordrá veure en temps real tot el que succeeixi al voltant de la càmera. Comptem amb Programari de Video Vigilància a les nostres instal.lacions de càmeres de seguretat per IP, amb suport per a múltiples IP i càmeres USB. És la solució perfecta per als problemes de seguretat complexos. Es pot veure i gravar fins a 16 càmeres IP simultàniament, crear gravacions i vista prèvia de múltiples càmeres en una sola finestra.

  Quan es detecta un moviment, es pot enviar un correu electrònic i es pot gravar àudio i vídeo, i / o el so d'una alarma audible.

  A més, el programari manté un registre d'esdeveniments detallat. Cada càmera té el seu propi programari d'encès/ apagat. Les càmeres també poden començar a monitoritzar quan s'inicia l'aplicació.

  Les càmeres tenen incorporat un ordinador, petit i preparat per executar aplicacions en xarxa. Per tant, pel que fa a una càmera ip, no necessita estar connectada a un PC per funcionar. Aquesta és una de les seves diferències amb les denominades càmeres web.

  Cada càmera ip té la seva pròpia adreça IP i es connecta a la xarxa com qualsevol altre dispositiu, incorpora el programari necessari de servidor web, servidor o client FTP, de correu electrònic ... i a més té la capacitat d'executar petits programes personalitzats (scripts).

  Les càmeres de seguretat en xarxa més avançades poden equipar-se amb moltes altres funcions com són la detecció de moviment i la sortida de vídeo analògic.

  En aquesta comunitat hi ha un dels nuclis més grans del país pel que fa a població i d'altra banda, molts focus industrials. Això la fa una província procliu a aquest tipus d'instal · lacions, assegurant la bona marxa d'un negoci amb una seguretat professional instal·lada.Instal.lació de càmeres